< ASV - marketing
 
  Povijest društva:  
     
 
Društvo ASV-marketing osnovano je 1992. godine za obavljanje djelatnosti trgovine i poslovnih usluga.
U početnoj fazi djelovanja svoju aktivnost je koncentriralo prema savjetovanju u vezi s poslovanjem i upravljanjem u sektoru djelatnosti igara na sreću, a zatim širi djelatnost na područje trgovine opremom za borilačke sportove.
Nositelji djelatnosti u društvu su članovi obitelji koji imaju značajno i bogato iskustvo u osnovnim pravcima rada društva. Tako Filip Vučagić, taekwondo borac, nositelj crnog pojasa (3. Dan) te hrvatski reprezentativac s petnaest godina natjecateljskog iskustva u taekwondo sportu, vodi poslove s opremom za borilačke sportove.
Djelatnost poslovnih usluga u društvu vodi Stjepan Vučagić, dugogodišnji predsjednik Hrvatske udruge malih i srednjih poduzetnika, ovlašteni konzultant te dugogodišnji direktor (26 godina staža u poslovima s posebnim ovlaštenjima i odgovornostima) u tvrtkama koje su se bavile igrama na sreću, omladinskim turizmom, trgovinom i ugostiteljstvom.
Prema računovodstvenim standardima društvo spada u mala trgovačka društva. Na hrvatskom tržištu stabilno posluje od svog osnivanja i u proteklih 14 godina nije zabilježilo gubitak u poslovanju. U nekoliko navrata (1998., 2000., 2003. godine) društvo je ušlo u 5% najuspješnijih hrvatskih malih trgovačkih društava prema ekonomskim kriterijima poslovanja. Društvo ima sve karakteristike obiteljske tvrtke koja se u tom pravcu i dalje razvija.
Društvo je glavni distributer proizvoda za sportsku opremu za borilačke sportove na teritoriju Hrvatske, i to za Adidas i Pine Tree. Isto tako, u sklopu poslovnih usluga zastupa grupu Winer Städtische osiguranje d.d. u sklopu vlastite agencije za zastupanje.
 
  Organigram društva:  
 
 
 
   
 
 
 
   
© 2007- TRBOartstudio